23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα της εγκύου στη Θεσσαλονίκη πριν εξαφανιστεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της Γεωργίας, της 41 ετών εγκύου από την Θεσσαλονίκη και μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο.

Η γυναίκα που εξαφανίστηκε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, έστειλε δύο μηνύματα σε διαφορετικό χρόνο, τόσο στη μητέρα της όσο και τον σύντροφό της, ο οποίος κλήθηκε από τις αρχές και έδωσε πολύωρη κατάθεση.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του, η αστυνομία κατάσχεσε το κινητό του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα.

Η εκπομπή του Star έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 41χρονη Γεωργία στον σύντροφό της. Στο μήνυμα αυτό γινόταν αναφορά στα 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν την εξαφάνιση.

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ο σύντροφός της διάβασε το μήνυμα μια ώρα αργότερα, καθώς κοιμόταν. Της απάντησε, ωστόσο, το μήνυμά του δε διαβάστηκε ποτέ.

Σημειώνεται ότι η Γεωργία έμενε τόσο στο σπίτι της μητέρας της, όσο και στον σύντροφό της, με τον οποίο περιμένουν παιδί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό