17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτοί συμμετέχουν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Survivor είναι μια εκπομπή ριάλιτι που βασίζεται στις αθλητικές ικανότητες των παικτών και στην ικανότητα να επιβιώσουν με τα απολύτως απαραίτητα. Επόμενο είναι, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι να είναι σε μεγάλο βαθμό από τον κόσμο του πρωταθλητισμού, αφού έχουν «σκληραγωγηθεί» σε απαιτητικές δοκιμασίες και εμπόδια.

Φέτος, το αθλητικό στοιχείο είναι έντονο και αυτό φαίνεται από τα ονόματα των παικτών του ριάλιτι. Από τον ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου, στην πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα, αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού.

Χρήστος Βολικάκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας

Ο Βολιώτης, Χρήστος Βολικάκης ξεκίνησε να ασχολείται με την ποδηλασία από μικρή ηλικία, συγκεκριμένα από 8 ετών. Νωρίς έδειξε ότι πρόκειται για κάποιον με μεγάλο ταλέντο στο άθλημα, γεγονός που αποδείχθηκε από το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε την πρώτη θέση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας. Μετράει πολλές διακρίσεις στον αθλητισμό και 200 νίκες σε αγώνες, ενώ, έχει στεφθεί 18 φορές πρωταθλητής Ελλάδας. Μάλιστα, το 2019 αναδείχθηκε 2ος καλύτερος Έλληνας αθλητής, έχοντας μπροστά του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αφήνοντας στην τρίτη θέση τον κορυφαίο τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά.

Σάββας Γκέντσογλου, Πρώην ποδοσφαιριστής

Από τις ακαδημίες της ΑΕΚ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Σάββας Γκέντσογλου. Το 2007 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και έφυγε δανεικός πρώτα για την Παναχαϊκή και αργότερα για την Νέα Ιωνία. Με τη φανέλα της «Ένωσης» μέτρησε 55 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολούθησε η θητεία του στην Ιταλία, όπου κατά σειρά αγωνίστηκε στην Σαμπντόρια, Λιβόρνο και Σπέτσια (ως δανεικός στις δύο τελευταίες), μέχρι που τη σεζόν 2014/15 έκανε ένα… διάλειμμα από την χερσόνησο για να φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη και έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπάρι. Με την Χάιντουκ Σπλιτ μέτρησε περισσότερες συμμετοχές (62). Τη διετία 2018-2020 αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ και ένα πρωτάθλημα Κύπρου με την ομάδα της Λευκωσίας.

Κατερίνα Δαλάκα, Πρωταθλήτρια Στίβου

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τον Survivor, αφού φέτος μετράει την τέταρτή της συμμετοχή στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης. Πριν, όμως, την κερδίσουν οι στίβοι μάχης του διαγωνισμού, είχε κατακτήσει εκείνους των 400μ. με εμπόδια, κατά κύριο λόγο. Την καριέρα της, βέβαια, στον αθλητισμό την ξεκίνησε από το τάε κβον ντο, όπου, μάλιστα, πήρε μαύρη ζώνη. Το αγώνισμα της είναι τα 400μ. μετ’ εμποδίων, ωστόσο, τρέχει και στα 200μ. και 100μ. Μετράει πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιους Αγώνες, έχοντας βγει πρώτη 6 φορές (400μ. με εμπόδια, 100μ., σκυταλοδρομία).

Όλγα Πηλιάκη, Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής

Από τριών χρονών η Όλγα Πηλιάκη ξεκίνησε το μπαλέτο και λίγα χρόνια αργότερα καταπιάστηκε με την ρυθμική γυμναστική, με την οποία ασχολήθηκε και επαγγελματικά. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα, όπως του 2005 και του 2007, ενώ, το 2010 κατέκτησε τη 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστική. Το 2008 ήταν η αρχηγός της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, ωστόσο, το ελληνικό σύνολο δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Ασημίνα Χατζηανδρέου, Sports Manager

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με τον αθλητισμό, έχοντας περάσει από διάφορα στάδια. Εκείνα που της κέρδισαν την καρδιά είναι το ποδόσφαιρο, καθώς έχει αγωνιστή στην Α’ εθνική κατηγορία με την ομάδα του Οδυσσέα Μοσχάτου, και ο στίβος. Μάλιστα, έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 200μ.

Ιωάννα Τζαβέλα, Πανελληνιονίκης 400μ. μετ’ εμποδίων

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Ιωάννα Τζαβέλα έχει καταφέρει να διακριθεί στον στίβο. Στα 24 της, έχει κατακτήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα 400μ., 600μ. και 800μ. μετ’ εμποδίων, ενώ, μάλιστα, μετράει δύο συμμετοχές με την εθνική Ελλάδας και έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια με το εθνόσημο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό