23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ απέναντι στη Φερεντσβάρος

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για τα playoffs της φάσης των 16 του Conference League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φερεντσβάρος (15/1, 19:45, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) στο Καραϊσκάκης στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Conference League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε η γνωστή η πρώτη ενδεκάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντόη – Κάρμο μπροστά του και τους Ροντινέι – Ορτέγκα στα αμυντικά άκρα. Οι Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος, Έσε θα απαρτίζουν την τριάδα του άξονα.

Ο Φορτούνης, με τον Μασούρα θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, με τον Ελ Κααμπί να αγωνίζεται στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Όρτα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ποντένσε, Αποστολόπουλος.

Η ενδεκάδα της Φερεντσβάρος: Ντιμπούζ, Βίνγκο, Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Μακρέκις, Μάιγκα, Ζακάρλασεν, Φάνι, Μαρκίνιος, Βάργκα.

Στον πάγκο: Α. Βάργκα, Ραντνότι, Μπέστιτς, Ρομντάντε, Κόδρο, Τσίβιτς, Αμπένα, Πάζκα, Αανέμπα, Κατάνα, Πέσιτς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό