18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτά είναι τα πιο hot κουρέματα σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο TikTok

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πιο δημοφιλή κουρέματα στο TikTok με εκατομμύρια views, θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Όπως έχουμε ξανά πει, το TikTok είναι η πλατφόρμα που καθημερινά ξετυλίγονται beauty trends που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας. Οι beauty lovers, δημιουργούν τα πιο funky hacks τα οποία δίνουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στην beauty routine μας.

Ως beauty addicts, είμαστε συνεχώς alert! Θέλουμε να βρούμε ένα glam makeup look για να απογειώσουμε τα festive look των ημέρων; Θέλουμε να φτιάξουμε με δύο απλά βήματα το τέλειο wavy look ή να φρεσκάρουμε το κούρεμά μας; Το TikTok, είναι εκεί για να μας δείξει τα πιο δημοφιλή beauty trends που επιλέγουν τα it girls στις εμφανίσεις τους.

Εκτός από το ραντεβού που έχουμε κλείσει στην μανικιουρίστ για να ανανεώσουμε το manicure μας, το ραντεβού στο κομμωτήριο είναι το αμέσως επόμενο step. Δεν υπάρχει καλύτερο από το να φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας τις ημέρες των γιορτών. Ένα stylish κούρεμα είναι αρκετό για να μας φτιάξει τη διάθεση και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Μέσα από το TikTok, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή haircuts που κυριάρχησαν μέσα στην χρονιά, αλλά θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και το 2024. Πολλά από αυτά μας έφεραν έναν αέρα από τα 90’s, με πιο ανανεωμένες και σύγχρονες πινελιές. Συνέχισε να scrollάρεις για να ενημερωθείς για τα πιο hot κουρέματα της χρονιάς με τα περισσότερα views στο TikTok.

90’s haircut

Το κούρεμα που έχει κάνει ένα δυνατό comeback από τα 90’s έχει πολλές στρώσεις γύρω από το πρόσωπο και διακριτικά curtain bangs τα οποία τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα. Το 90’s haircut, χαρίζει έξτρα κίνηση και όγκο, γι’ αυτό είναι ιδανικό για κοπέλες με λεπτά μαλλιά.

French-girl haircut

Μιας και μιλάμε για τα πιο δημοφιλή κουρέματα, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε, το french bob cut. Τα τελευταία χρόνια τα καρέ μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που επιλέγουν οι Παριζιάνες ξανά και ξανά. Μήπως ήρθε η στιγμή να το υιοθετήσεις κι εσύ;

Butterfly haircut

Για να σε προλάβω… το butterfly haircut έχει πιο μακριά curtain bangs από το κούρεμα των 90’s. Τα curtain bangs ξεκινάν από το μήκος που είναι το πιγούνι, σε αντίθεση με το 90’s haircut που τα curtain bangs είναι στο ύψος των κροτάφων. Ουσιαστικά, ο τρόπος με τον οποίο τα layers πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο είναι σαν να σχηματίζουν τα φτερά μιας πεταλούδας, από όπου έχει πάρει και το όνομα το συγκεκριμένο κούρεμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό