24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ατλέτικο Μαδρ. – Χετάφε 3-3: Ρεκόρ ο Γκριεζμαν σε ματς-ροντέο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ατλέτικο Μαδρίτης και Χετάφε μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 3-3, σε ένα ματς που τα είχε όλα. Αποβολή, δοκάρια, πέναλτι και τον Αντουάν Γκριεζμάν να σπάει ρεκόρ τερμάτων. Η Σεβίλλη επικράτησε με 3-0 της Γρανάδα, με τον Ράμος να σκοράρει με την φανέλα της στο πρωτάθλημα, 18 χρόνια μετά από το τελευταίο του γκολ. Η Βαλένθια με «χρυσό» σκόρερ τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Σέρτζι Κανός πάτησε 10αδα στην 18η αγωνιστική της La Liga.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 3-3

Πρώτο ημίχρονο 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε την Χετάφε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 3-3.

Στο 9ο λεπτό τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, με το σουτ του Ροντρίγκο Ρικέλμε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Σόρια.

Ο Μέμφις Ντεπάι στο 28΄  έσκαψε την μπάλα με στόχο την αριστερή πλευρά των δικτύων, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας πρόλαβε να επέμβει παραχωρώντας το κόρνερ. 

Στο 38΄  η Ατλέτικο έμεινε με 10 παίκτες, με τον Στέφαν Σάβιτς να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μάτα και να αποβάλλεται με κόκκινη. 

Το σκορ άνοιξε ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 44΄  με προβολή από την σέντρα του Ροντρίγκο Ρικέλμε.

Δεύτερο ημίχρονο 

Στο 53΄  το σουτ του Γκρίνγουντ απέκρουσε ο Όμπλακ και στην επαναφορά ο Μπόρχα Μαγιοράλ με κεφαλιά έφερε στα ίσα την αναμέτρηση. Ήταν το 11ο φετινό γκολ του Ισπανού, απόδοση ρεκόρ για τον σύλλογο. 

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα στο 63΄ κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Γιορέντε να κάνει την σέντρα και τον Άλβαρο Μοράτα με κεφαλιά να κάνει το 2-1. 

Το 3-1 σημείωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 69΄, ιστορικό γκολ για τον ίδιο που έφτασε τα 173 με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ της ομάδας Λουίς Αραγονές.

Η Χετάφε μείωσε στο σκορ με το σουτ του Όσκαρ Ροντρίγκεθ μέσα στην περιοχή να νικά τον Όμπλακ στο 86΄. 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Μπόρχα Μαγιοράλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε ξανά το ματς στα ίσα, σε ένα ματς ροντέο, κάνοντας το τελικό 3-3. 

Γρανάδα – Σεβίλλη 0-3

Θρίαμβος για την Σεβίλλη που επικράτησε με σκορ 3-0 της Γρανάδα στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» και ανέβηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας. 

Το σκορ άνοιξε ο Αντριά Πεντρόσα στο 23΄  με μακρινό σουτ, το οποίο κόντραρε στα σώματα και κατέληξε εντός εστίας. 

Εννέα λεπτά αργότερα ο Λούκας Οκάμπος βρήκε χώρο από το κλέψιμο του Εν Νεσίρι κοντά στο κέντρο του γηπέδου, δοκίμασε ένα αρκετά μακρινό σουτ, το οποίο δεν άφησε στον Φερέιρα κανένα περιθώριο απόκρουσης κάνοντας το 2-0. 

Το 3-0 σημείωσε ο Σέρχιο Ράμος με δυνατή κεφαλιά. Ήταν το πρώτο γκολ του Ισπανού στην La Liga μετά την επιστροφή. Το τελευταίο το είχε πετύχει 18 χρόνια πριν, στις 14 Μάϊου 2005. 

Ράγιο Βαγεκάνο – Βαλένθια 0-1

Η Βαλένθια επικράτησε με 1-0 της Ράγιο Βαγεκάνο στο «Στάδιο ντε Βαγιέκας» και μπήκε στην 10αδα. 

Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 61΄  ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Σέρτζι Κανός, με δυνατό σουτ, έπειτα από κάθετη του Λόπεζ. 

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό