19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ασταμάτητος Χρήστος Τζόλης, σκόραρε δις απέναντι στην Καρσλρούη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δύο τέρματα από τον Χρήστο Τζόλη η εκτός έδρας ισοπαλία της Ντίσελντορφ απέναντι στην Καρλσρούη για την 22η αγωνιστική της 2.Bundesliga. Η εξαιρετική απόδωση του Έλληνα άσσου δεν αρκούσε στην ομάδα του, καθώς η Φορτούνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο 22χρονος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 37ο λεπτό από κοντά με το κεφάλι μετά από σέντρα του Γκαβορί, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Γκόντορφ έφερε την ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό.

Η Φορτούνα δεν άργησε να πάρει ξανά προβάδισμα, με τον Χρήστο Τζόλη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε την μπάλα από τον Φέλιξ Κλάους μέσα στην μεγάλη περιοχή και με άριστο τελείωμα εκτέλεσε τον Ντρέβες κάνοντας το 2-1.

Παρά τις προσπάθειες του Τζόλη οι φιλοξενούμενοι δεν έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με τους τρεις βαθμούς καθώς ο Χέρολντ σκόραρε στο 63′ γράφοντας το τελικό 2-2.

Είναι το τρίτο ματς που ο Έλληνας άσσος σκοράρει τον τελευταίο μήνα αφού είχε πετύχει γκολ κόντρα στη Σαν Πάουλι στις 27 Ιανουαρίου και νωρίτερα στις 21 Ιανουαρίου σε ένα ματς απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου.

Φτάνοντας τα 11(!) γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο 22χρονος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ, την οποία μοιράζεται με τρεις ακόμα παίκτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό