17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφές με ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος είναι και ο Αστέρας Τρίπολης. Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, κύλησε καλά για τους Αρκάδες, μιας και τερμάτισαν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, είναι έτοιμη για ένα σημαντικό, αλλά και απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι, καθώς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη 14η αγωνιστική.

Ο Αστέρας, θα έχει τρεις επιστροφές και δύο απουσίες. Όσον αφορά τις απουσίες, για το παιχνίδι κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά», δεν υπολογίζονται οι Κρέσπι και Σουρλής, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για αυτό το ματς.

Από την άλλη, στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς είναι οι Γκος, Τζουκάνοβιτς και Ντιαρά, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Δείτε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νίκη του κόντρα στην Ελσίνκι και την πρωτιά στον όμιλό του στο Conference League. Για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τάισον και Ζίβκοβιτς, δύο πολύ σημαντικές απουσίες για τους Θεσσαλονικείς. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό