21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Αρχίζω και συνηθίζω στο χώμα, βρίσκω τα πατήματά μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μία μεγάλη πρόκριση στην φάση των «16» του Mutua Open γιόρτασε στη Μαδρίτη την ημέρα του Πάσχα η Μαρία Σάκκαρη.

Η ίδια τόνισε πως αυτές τις ημέρες της λείπει πάρα πολύ η οικογένειά της, ωστόσο, είναι αναγκασμένη να επικεντρώνεται στους αγώνες που δίνει.

«Οι τελευταίες 48 ώρες ήταν δύσκολες για μένα, διότι δεν ήμουν ευχαριστημένη από το πρώτο ματς, ήρθε και το Πάσχα… για να δέσει. Σίγουρα θα με βοηθήσει, βέβαια, η νίκη. Αρνί δεν θα φάω, αλλά δεν πειράζει!» τόνισε η 25χρονη πρωταθλήτρια μετά την άνετη επικράτησή της επί της Κονταβέιτ, ενώ είχε προηγηθεί η δύσκολη επικράτηση επί της Ανισίμοβα στην πρεμιέρα του τουρνουά της Μαδρίτης.

«Αρχίζω και συνηθίζω το χώμα, βρίσκω τα πατήματά μου. Έχω μια σχέση… αγάπης και μίσους με το χώμα. Εξαρτάται από τις χρονιές μου! Αυτή τη φορά νομίζω ότι αγαπιόμαστε, όμως. Έχουμε ξαναερωτευτεί! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που παίζω», τόνισε η Σάκκαρη και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να κρίνω την περσινή σεζόν, έγινε σε άλλη εποχή (φθινόπωρο), είχε κρύο. Οι συνθήκες ήταν πιο δύσκολες. Τώρα ανοίγει ο καιρός, έχει ζέστη και η μπάλα φεύγει πιο πολύ. Μου πηγαίνουν πιο πολύ τα γήπεδα. Είναι τα αγαπημένα τουρνουά αυτά τα τρία, οπότε μόνο θετικά σχόλια έχω προς το παρόν. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό!».

Η ίδια βάζει ψηλά τον πήχη: «Δεν αλλάζει το ότι είμαστε στο χώμα. Ποτέ δεν βάζω χαμηλά τον πήχη! Βλέποντας και κάνοντας…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό