17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αρουραίος έκανε βόλτες στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι – Viral το βίντεο από το «Έτιχαντ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλος στην Premier League με το στιγμιότυπο την ώρα που Μάντσεστερ Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

14
SHARES

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε αναμενόμενα εύκολο έργο στην πρεμιέρα του β΄ γύρου της Premier League απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς με γκολ των Ρόδρι και Αλβαρες επικράτησε με 2-0 και έπιασε την Αρσεναλ στην τρίτη θέση.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο, έχει ξεχωρίσει ένα σπάνιο και περίεργο περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, μιας και έγινε σε κορυφαίο γήπεδο της Premier League!

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε την εμφάνισή του ένας… αρουραίος στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ».

Το περιστατικό καταγράφηκε πριν την έξοδο των δυο ομάδων για το δεύτερο μέρος και έγινε viral, με τον τηλεοπτικό φακό να «συλλαμβάνει» τον αρουραίο να κάνει αμέριμνος βόλτα στο χορτάρι.

Στην αποστολή ο Ντε Μπρόινε

Η είδηση της ημέρας ήταν η επιστροφή στην αποστολή του Κέβιν Ντε Μπρόινε, τον οποίο πάντως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν χρησιμοποίησε. Ο Βέλγος μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι, στις 11 Αυγούστου, όπου έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό που είχε υποστεί στον τελικό του Champions League και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Μετά από 4,5 μήνες αποχής, ο 32χρονος χαφ είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «σίτιζενς», κάτι που πιθανότατα θα συμβεί σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό