17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αρνήθηκε να μοιράσει αυτόγραφο σε θαυμάστρια ο Σον

Ειδήσεις Ελλάδα

Σ’ ένα αμήχανο σκηνικό πρωταγωνίστησε ο άσος της Τότεναμ, Χέουνγκ Μιν Σον, αφού θαυμάστρια του ζήτησε ένα αυτόγραφο κι εκείνος αρνήθηκε (πάντα με ευγενικό τρόπο). Ο λόγος, σαφώς, δεν ήταν επειδή δεν ήθελε αλλά κάτι πιο αστείο…

Σε που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται, πως καθώς τον πλησιάζει μία φίλη των “σπιρουνιών” με μία φανέλα στο χέρι της εκείνος αρνείται να υπογράψει πάνω με τον μαρκαδόρο που κρατούσε. Ο λόγος είναι ο φόβος του 31χρονου ποδοσφαιριστή μην χαλάσει την εμφάνιση, καθώς η συγκεκριμένη φανέλα είναι ρετρό των Σπερς από το 1992 ως το 1995.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός διανύει μάι εξαιρετική σεζόν στην Αγγλία, αφού σε 22 συμμετοχές έχει σκοράρει 12 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ. Ηγήθηκε της εθνικής του ομάδας, αλλά δεν κατάφερε να την πάει στον τελικό, πέφτοντας «θύμα» της εκπληκτικής Ιορδανίας και αποκλείστηκε στα ημιτελικά (2-0).

Στην Premier League συνεχίζει σε «τροχιά» Ευρώπης, όντας στην 5η θέση με 47 βαθμούς, αλλά καταδιώκεται απ΄τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έφτασε τους 44. Υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου έχει βρει, ξανά, τη «φόρμα» του και προσδοκεί σε καλύτερες μέρες, στο Βόρειο Λονδίνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό