21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Από το τραγούδι στο περιφερειακό συμβούλιο- Μιλάει στο thebest για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία νέα πρόκληση έχει να αντιμετωπίσει, μετά μία μακρόχρονη διαδρομή στο τραγούδι, ο Γιώργος Βελισσάρης.

Μετά την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη είναι έτοιμος, όπως λέει στο thebest.gr, να συμβάλει στη λύση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες…

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με ψήφισαν

Μετά από μία μακρόχρονη πορεία στο τραγούδι, αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά. Πώς πήρατε την απόφαση;

Η πρόταση που μου έκανε ο Νεκτάριος Φαρμάκης με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά. Στόχος μου είναι να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου και την πατρίδα. Αυτό έκανα μέσα από την πορεία μου και στην δουλειά μου ως καλλιτέχνης (τραγουδιστής) και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω για τα επόμενα πέντε χρόνια και ως περιφερειακός σύμβουλος αφού με την ψήφο τους με επέλεξαν οι πολίτες της Αχαΐας.

Έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά σας μετά την εκλογή σας;

Μετά την εκλογή μου η καθημερινότητα μου είναι όπως ήταν, δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα. Οι ρυθμοί είναι οι ίδιοι, το πρόγραμμα και οικογένεια καθώς επίσης και η εργασία μου παραμένουν σε μία σταθερή πορεία.

Περιμένατε αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης από τους ψηφοφόρους της Δυτικής Ελλάδας;

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και με ψήφισαν. Κάναμε έναν όμορφο αγώνα και δικαιωθήκαμε από το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος. Οι πολίτες δεν καθοδηγούνται και ψηφίζουν ελεύθερα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος με τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με ψήφισαν.

Πρέπει να μιλήσουμε με τον κόσμο ώστε να δούμε ποια προβλήματα τον απασχολούν ιδιαίτερα, και να προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση

Τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου;

Πάνω απ’ όλα νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να ακούσουμε τον κόσμο, αυτά που έχει να μας πει και να λύσουμε τα καθημερινά προβλήματα που τον απασχολούν. Πρέπει να μιλήσουμε με τον κόσμο ώστε να δούμε ποια προβλήματα τον απασχολούν ιδιαίτερα, και να προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε όλους γενικά τους τομείς με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ευκολότερος ο τρόπος διαβίωσης των πολιτών.

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα σοβαρά θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Δυτική Ελλάδα;

Τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι πολλά και ποικίλα. Η Περιφέρεια έχει πρόγραμμα για πράσινη ανάπτυξη, ανάπτυξη υποδομών, καθώς και κοινωνική ανάπτυξη. Επίσης πρέπει να βελτιωθεί η βατότητα και η οδική ασφάλεια της υφιστάμενης οδοποιίας. Να βελτιωθούν οι αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις στη Π.Ε. Αχαΐας.  Επίσης αρδευτικά έργα για αποφυγή πλημμυρών και κατολισθήσεων.

Τι ρόλο έχει παίξει η  στήριξη από την οικογένειά σας σε αυτό το νέο ξεκίνημα και στην πορεία σας γενικότερα;

Η οικογένειά μου απ’ την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου όταν πήρα την απόφαση να κατέβω στις εκλογές σαν σύμβουλος του περιφερειάρχη Νεκταρίου Φαρμάκη Με βοήθησε στην προσπάθεια που έκανα και στάθηκε στο πλευρό μου δίνοντας μου δύναμη και ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και τις υποχρεώσεις μου.

Πώς ισορροπείτε μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής;

Επειδή στο επάγγελμα αυτό έχω πάρα πολλά χρόνια που πλησιάζουν τα 30, αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη ισορροπία μεταξύ της ιδιωτικής μου ζωής και της επαγγελματικής μου. Έχω ξεχωρίσει τη δουλειά μου από την ιδιωτική μου ζωή. Προγραμματίζω την εργασία μου για την επόμενη χρονιά και παράλληλα φροντίζω να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου ευχάριστα στην ιδιωτική μου ζωή.

 

 

 

 

Σίγουρα θα υπάρξουν και αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό μου. Είναι αδύνατον κάποιοι να αγαπιούνται απ’ όλο τον κόσμο

Πώς διαχειρίζεστε τη δημοσιότητα;

Την δημοσιότητα την διαχειρίζομαι θετικά καθόσον πλέον έχω αποκτήσει οικειότητα με τον πλήθος του κόσμου που βρίσκεται στις εκδηλώσεις που τραγουδάω διότι όπως προανέφερα είμαι σε αυτή την δουλειά περίπου 30 χρόνια. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τον κόσμο ούτε με επηρεάζει ότι πολύς κόσμος, άγνωστος σε μένα, θέλει να μου μιλήσει η να φωτογραφηθεί μαζί μου.

Πώς αντιδράτε σε αρνητικά σχόλια, αν αυτά υπάρχουν;

Σίγουρα θα υπάρξουν και αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό μου. Είναι αδύνατον κάποιοι να αγαπιούνται απ’ όλο τον κόσμο. Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά, εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να κάνω την δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο σεβόμενος τους πάντες. Άλλωστε την επιτυχία μου την οφείλω στο κόσμο που με αγάπησε και με τιμά με την παρουσία του στις εκδηλώσεις που κάνω.

Υπάρχει κάποιο όνειρο που δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα;

Πιστεύω ότι έχω εκπληρώσει τα όνειρά μου με τον καλύτερο τρόπο, όσον αφορά την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Αν και από τη φύση μας ως άνθρωποι τα όνειρα δεν εκπληρώνονται ποτέ. Ίσως δεν περίμενα να έχω τόση μεγάλη επιτυχία.

Αυτό βέβαια οφείλεται στην σκληρή δουλειά μου και στις μεγάλες προσπάθειες που έχω καταβάλει να φτάσω στο σημείο που είμαι βοηθούμενος οπωσδήποτε και από τους καλούς μου συνεργάτες. Με βοήθησαν στη προσπάθεια μου αυτή.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό