23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Από τα ωραιότερα σπίτια του Κασσελάκη, νομίζαμε μένει ο Ωνάσης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εντυπωσιακή βίλα των βορείων προαστίων, όπου μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και η οποία του ανήκει πλέον, αναφέρθηκε ο επιχειρηματίας και πλοιοκτήτης, Χάρης Βαφειάς.

Ο γνωστός πλοιοκτήτης, που ξεχώρισε στο «Dragons’ Den», αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με τον πολιτικό στίβο αλλά και στην αγορά του σπιτιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χάρης Βαφειάς είπε πως «αυτό το σπίτι το είχε φτιάξει ο μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη. Ήταν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην Αθήνα, αλλά δεν ξέραμε τότε ποιος ήταν ο Κασσελάκης. Όταν εγώ ήμουν παιδάκι, το βλέπαμε και νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης»

Ο γνωστός επιχειρηματίας, μιλώντας στον Alpha, είπε πως αυτό το εντυπωσιακό σπίτι άλλαξε δύο χέρια πριν καταλήξει σε εκείνον, ο οποίος το αγόρασε όχι για να μείνει μέσα ο ίδιος με την οικογένειά του, αλλά ήταν το πήρε για επένδυση.

«Όταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε να πουλάει χρώματα ναυτιλιακά, νομίζω πως ήμασταν οι πρώτοι πελάτες του. Τον γιο όμως δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ, γιατί ήταν τότε παιδάκι» ανέφερε ο Χάρης Βαφειάς.

Σε ερώτηση αν σκέφτεται να ιδρύσει κάποιο κόμμα, ανέφερε: «Όχι, δεν θα το έκανα γιατί -όπως βλέπεις- τελευταία όλοι ιδρύουν κι από ένα κόμμα. Κατακερματίζονται έτσι οι δυνάμεις, με αποτέλεσμα τα 2-3 σοβαρά κόμματα που υπάρχουν, να χάνουν ίσως ικανούς ανθρώπους. Αν θες να κατέβεις στην πολιτική, για μένα διαλέγεις ένα από 2-3 κόμματα που υπάρχουν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό