17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποστολή instant διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα μία νέα λειτουργία προστίθεται στην υπηρεσία WhatsApp, με τη Meta να ανακοινώνει σήμερα την δυνατότητα αποστολής mini s διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων που μπορείς να τραβάς απευθείας από την εφαρμογή, όπως δηλαδή γνωρίζουμε ήδη από τα ηχητικά μηνύματα.

Για να δημιουργήσεις ένα instant μήνυμα αρκεί να αγγίξεις μία φορά το εικονίδιο ηχογράφησης προκειμένου να γυρίσει στο mode. Από εκεί κρατάς πατημένο το κουμπί έως ότου ολοκληρώσεις το που θέλεις να στείλεις (ή μέχρι να συμπληρωθούν τα 60 δευτερόλεπτα) ή εναλλακτικά να κάνεις ένα swipe up για να πραγματοποιήσεις την εγγραφή χωρίς να δεσμεύεις τα χέρια σου.

Αφότου ολοκληρωθεί η λήψη, τα s αυτά εμφανίζονται μέσα στη συνομιλία μέσα σε έναν κύκλο και αναπαράγονται αυτόματα σε σίγαση. Για να ακούσεις τον ήχο θα πρέπει να πατήσεις εκ νέου μέσα στον κύκλο. Η εταιρεία αναφέρει ότι και αυτές οι λήψεις προστατεύονται από end-to-end κρυπτογράφηση.

Όπως καταλάβατε, η νέα λειτουργία αποτελεί πιστή αντιγραφή της ίδιας μεθόδου αποστολής instant που γνωρίζουμε από το Viber. Λανσάρεται σταδιακά και ενδεχομένως θα χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες.

[Meta]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό