20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απορρίφθηκε η ένσταση της Φράιμπουργκ κατά της Μπάγερν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) απέρριψε την έφεση της Φράιμπουργκ για τον αγώνα με την Μπάγερν, κι λετσι οι Βαυαροί διατηρούν τους βαθμούς της νίκης με 4-1 και τη διαφορά του +9 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ.

Η DFB έκρινε ότι δεν ευθύνεται η Μπάγερν για το γεγονός ότι σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης είχε 12 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι διαιτητές.

Στο 86ο λεπτό του αγώνα, λόγω σύγχυσης ανάμεσα στους ανθρώπους της Μπάγερν και τον τέταρτο διαιτητή, στη διάρκεια διπλής αλλαγής, προβλήθηκε λάθος νούμερο για τον Κομάν, με αποτέλεσμα ο Γάλλος επιθετικός να βγει μετά από 16 δευτερόλεπτα.

Βάσει των κανονισμών της γερμανικής ομοσπονδίας, εάν μια ομάδα βρεθεί ότι έχει χρησιμοποιήσει παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, τότε ο αντίπαλος παίρνει τον αγώνα «στα χαρτιά» με 2-0.

Η Ομοσπονδία ανέφερε ότι «η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τη χρησιμοποίηση ενός παίκτη χωρίς δικαίωμα συμμετοχής. Οφείλεται περισσότερο στη λανθασμένη συμπεριφορά των διαιτητών που χρησιμοποιήθηκε ένας 12ος παίκτης και το παιχνίδι συνεχίστηκε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό