22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποθέωση γνώρισε ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Μόναχο, με συνθήματα από πλήθος κόσμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή του στο Μόναχο, από πλήθος κόσμου, που βρίσκονται εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά την κρίσιμη μάχη του «τριφυλλιού» κόντρα στην Μπάγερν.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR είχαν μαζευτεί σύσσωμη για την πολύ ιδιαίτερη υποδοχή στην ομάδα του Έργιν Αταμάν, η οποία μέσα από τις σχετικές δημοσιεύσεις των βίντεο φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για την τόσο θερμή υποδοχή. Ακούστηκαν συνθήματα, ενώ οι περισσότεροι αποθανάτιζαν την στιγμή με τους παίκτες μέσω των κινητών τους.

Όταν μάλιστα κατέφθασε και βγήκε από το πούλμαν ο Κώστας Σλούκας, επικράτησε ένα μικρός πανικός, με τους δεκάδες φιλάθλους που βρίσκονταν εκεί να φωνάζουν κατά την άφιξη του. Ακούστηκαν πολλά συνθήματα των πρασίνων, και γενικότερα οι φίλαθλοι προσπαθούσαν να ωθήσουν τους παίκτες, και να τους ανεβάσουν την ψυχολογία για το θετικό αποτέλεσμα απόψε κόντρα στην Μπάγερν, όπου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. 

Θυμίζουμε ότι, ο Παναθηναϊκός AKTOR, στάθηκε τυχερός στην χθεσινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβιβ, η οποία κατάφερε και πήρε την νίκη και έστειλε έτσι τους πράσινους απευθείας στα playoffs ανεξαρτήτως αποψινού αποτελέσματος κόντρα στους Γερμανούς, μετά μάλιστα από μια  απουσία πέντε χρόνων συγκεκριμένα από το 2019. Το «τριφύλλι» θα παλέψει απόψε ωστόσο για την νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο αβαντάζ και το πλεονέκτημα έδρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό