23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Απεργούν οι εργαζόμενοι σε 65 μεγάλα ξενοδοχεία της Νότιας Καλιφόρνιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα συνδικάτο που εκπροσωπεί 15.000 εργαζόμενους σε 65 μεγάλα ξενοδοχεία στις κομητείες Λος Άντζελες και Όραντζ ακολούθησε την προγραμματισμένη απεργία του το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Unite Here Local 11, του συνδικάτου που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους, σε μια προσπάθεια για σημαντικά βελτιωμένους μισθούς.

Οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία όπως το JW Marriott LA Live και το Millennium Biltmore στο κέντρο του Λος Άντζελες, καθώς και το Fairmont Miramar στη Σάντα Μόνικα και το Sheraton Universal Hotel αποχώρησαν από την εργασία τους το πρωί της Κυριακής, δήλωσε στο CNN η εκπρόσωπος του συνδικάτου Diana Hussein.

Το συνδικάτο πιέζει για σημαντικά βελτιωμένους μισθούς. Από το πρωί της Κυριακής, σκοπεύουν να παραμείνουν σε απεργία «για όσο καιρό χρειαστεί», δήλωσε η εκπρόσωπος στο CNN με γραπτό μήνυμα. Η ισχύουσα σύμβαση εργασίας έληξε στις 12:01 π.μ. PDT το Σάββατο.

Μεταξύ των ξενοδοχείων που επηρεάζονται είναι το Ritz-Carlton, το JW Marriott LA Live, το Beverly Hilton, το Fairmont Miramar, το Anaheim Hilton και το Four Seasons Regent Beverly Wilshire, το σκηνικό της ταινίας «Pretty Woman».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό