17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Απαιτούμε διακομματική επιτροπή για τη διαχείριση των δωρεών

Ειδήσεις Ελλάδα

Για αναξιοπιστία ως προς τη διαχείριση των λογαριασμών που έχουν ανοιχτεί για τη βοήθεια των πληγέντων από τις πυρκαγιές, εγκαλεί σε ανακοίνωσή της την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση, τονίζοντας τη σημασία ενός νόμου που θα απαγορεύει τις ανεμογεννήτριες στις περιοχές των καμένων εκτάσεων, ενώ απαιτεί τη δημιουργία διακομματικής επιτροπής για τη διαχείριση των δωρεών. 

«Η ΝΔ που ‘εξανέμισε’ τα λεφτά των Ελλήνων με τις περιβόητες δωρεές για την Ηλεία, ανοίγουν λογαριασμό Κρατικής Αρωγής για να διαχειριστεί εκ νέου τις δωρεές στους πυρόπληκτους», σημειώνει, επισημαίνοντας ότι «το κονδύλι ύψους 1,5 δις για την ανασύσταση των περιοχών μάλιστα θα το διαχειριστεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός».  

«Ποιος μπορεί να τους εμπιστευθεί; Ειδικά από την στιγμή που όχι μόνο δεν νομοθετούν την απαγόρευση των ανεμογεννητριών στις αναδασωτέες έκτασης, αλλά κάνουν και αμφιλεγόμενες δηλώσεις για ‘σωστά δέντρα’ κλπ», συμπληρώνει. 

«Η Ελληνική Λύση απαιτεί την δημιουργία διακομματικής επιτροπής για τη διαχείριση των δωρεών, στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των πληγέντων», καταλήγει στην ανακοίνωσή της. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό