16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απίστευτο αυτογκόλ σε χρόνο ρεκόρ στο Λετονία

Ειδήσεις Ελλάδα

Κι όμως συνέβη κι αυτό. Στην φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Λετονία και το Λιχτενστάιν, που διεξήχθη στην Κύπρο,  σημειώθηκε ένα απ’ τα πιο γρήγορα αυτογκόλ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου απ’ τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Μόλις στα 14 δευτερόλεπτα αγώνα, ο Μάρτσι Ος θα γυρίσει την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα, από πλάγια θέση, αλλά ο Στέινμπορς ήταν εκτός εστίας και δεν κατάφερε να αποσοβήσει το μοιραίο. Λίγα λεπτά μετά ο Κρόλις ισοφάρισε για τη Λετονία.

Ποιός κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ;

Ο Πάτρικ Καρλ Κρούζε (γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου 1953) είναι ένας Άγγλος πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που τον θυμόμαστε περισσότερο για τα πέντε χρόνια του στη Football League με την Brentford , για την οποία έκανε πάνω από 200 εμφανίσεις ως σέντερ μπακ.

Ο Κρούζε έμεινε στην ιστορία επειδή σημείωσε αυτό που πιστεύεται ότι είναι το πιο γρήγορο αυτογκόλ όλων των εποχών, περνώντας από τον τερματοφύλακά του μετά από μόλις έξι δευτερόλεπτα σε έναν αγώνα τον Ιανουάριο του 1977, με την Τόρκι Γιουνάιτεντ, απέναντι στην Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ.

Το ταχύτερο αυτογκόλ σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι 2 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα και το σημείωσε ο Σεντ Κολάσινατς φορώντας το εθνόσημο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, υπέρ της Αργεντινής στο «Μαρακανά», στις 15 Ιουνίου 2014.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό