18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Απίστευτο» αυτογκόλ για Χαϊντενχάιμ – Ο αγωνιστικός χώρος… πρόδωσε τον Μίλερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άιντραχτ ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, με την ομάδα της Φρανκφούρτης να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στον αγώνα με τη Χαϊντενχάιμ. Οι δύο ομάδες αναμετριούνται για την 24η αγωνιστική της Bundesliga και το σκορ άνοιξε με τον πιο περίεργο τρόπο.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν μοιάζει σε κακή κατάσταση, ωστόσο σε ένα σημείο του μάλλον τείνει πιο πολύ σε ελληνικό γήπεδο. Στο 39′ ο Γκίμπερ αποφάσισε να γυρίσει την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακά του, καθώς δεν είχε κάποιον συμπαίκτη διαθέσιμο για να του πασάρει την μπάλα.

Λίγο μετά την άσπρη βούλα, η μπάλα γκέλαρε σε μία λακκούβα. Ο Μίλερ πήγε να κάνει βολέ, ωστόσο η μπάλα έκανε γκελ, με αποτέλεσμα να μην την πετύχει ο Γερμανός τερματοφύλακας και αυτή να καταλήξει στα δίχτυα με τον πιο… αστείο και περίεργο τρόπο. Αδιαμφισβήτητα το αυτογκόλ της χρονιάς στο γερμανικό πρωτάθλημα και κάτι που δεν βλέπουμε συχνά.

Κάτι παραπάνω από άτυχη η Χαϊντενχάιμ, η οποία ωστόσο έχει μεγάλη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνει πως τα πετύχει τον φετινό της στόχο στο πρωτάθλημα. Η Άιντραχτ είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Ενκουνκού στο 49′, με τους γηπεδούχους να είχαν μειώσει με τον Πιέρινγκερ στο 59′.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό