15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Αν το δεύτερο μέλος της σχέσης βρεθεί με κάποιον άλλον, δεν με αφορά»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στη φύση τους τα όντα δεν είναι μονογαμικά», είπε ο παρουσιαστής

Ένα πολύ σημαντικό θέμα έθιξαν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και ερώτημα ήτα: «Πιστεύετε στη μονογαμία ναι ή όχι;». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατέθεσε την άποψή του, η οποία προκάλεσε έκπληξη και άφησε… παγωτό την Τζένη Μελιτά.

«Γνωρίζω ότι δεν θα γίνει, το βλέπω το μέλλον, το ξέρω. Ξέρω ότι δεν θα συμβεί αυτό το πράγμα, η μονογαμία» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια άφησε την Τζένη Μελιτά με το στόμα ανοιχτό, όταν είπε: «Δεν θα κάθομαι να συζητάω πράγματα τα οποία δεν με αφορούν. Η επαφή του δεύτερου μέλους της σχέσης εάν αποφασίσει ότι θέλει να βρεθεί με κάποιον άλλον άνθρωπο εμένα δεν με αφορά, δεν με κάλεσε. Για ποιο λόγο θα πρέπει να το συζητήσω κιόλας;

Εθελοτυφλώ όταν λέω ότι πάω σε μία σχέση μονογαμική. Να γνωρίζουμε ότι αυτό το πράγμα δεν συμβαίνει. Μπορεί ένας άνθρωπος ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να ποθεί και να θέλει τον σύντροφό του ή τη σύντροφό του με απόλυτη αφοσίωση, να μην θέλει τίποτε άλλο, να μην τον ελκύει τίποτε άλλο. Αυτό μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Αν αυτό εμένα μου συμβαίνει, δεν μπορώ να έχω την ιδέα ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει και στον άλλον.

Στη φύση τους τα όντα δεν είναι μονογαμικά. Μπορεί να σου συμβεί, δεν είναι ότι δεν μπορεί να συμβεί, αλλά αυτό δεν είναι μία προϋπόθεση. Μην μπαίνουμε σε μία σχέση νομίζοντας ότι αυτό το πράγμα θα ισχύσει και γινόμαστε έξαλλοι όταν δεν ισχύει. Κυρίως να είναι ειλικρινείς οι άνδρες και να μην πέφτουν από τα σύννεφα όταν η γυναίκα τους κάνει κάτι. Αυτό της πατριαρχίας ότι ο άντρας μπορεί και η γυναίκα δεν μπορεί… Αυτό είναι πολύ μεγάλο τραύμα για έναν άντρα και αυτό το τραύμα του άντρα είναι φυτεμένο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό