23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και δούλευα ή σπούδαζα θα ήμουν καταστροφή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ταλέντο της Μπαρτσελόνα, και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου εξομολογείται ότι εάν δεν έπαιζε ποδόσφαιρο θα ήταν μια απόλυτη καταστροφή. Ο μικρός των «μπλαουγκράνα» που κάνει θαύματα με την στρογγυλή «θεά» και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με το απερίγραπτο ταλέντο του, παραδέχεται ότι εάν δεν το είχε με το ποδόσφαιρο και ήταν ένας κανονικός έφηβος, σπούδαζε ή δούλευε θα ήταν μια καταστροφή.

Ο 16χρονος επιθετικός, πάντα ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο, και η αγάπη του για το άθλημα κυλούσε μέσα του από πολύ πιο μικρός. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο κανάλι του γνωστού streamer, XBuer στο Youtube, δηλώνει ευλογημένος που κατάφερε και έκανε το χόμπι του επάγγελμα, που πάντα ήταν και διακαής του πόθος και ήθελε να ασχοληθεί με αυτό. Μάλιστα δείγμα του πόσο κακά τα πήγαινε στις σχολικές του δραστηριότητες, ήταν και το τελευταίο άριστα που είχε να πάρει από την πέμπτη δημοτικού. 

«Πάντα ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Ήταν ξεκάθαρο για μένα, ότι είτε θα αφιερωθώ σε αυτό, είτε επρόκειτο να γίνω καταστροφή δουλεύοντας ή σπουδάζοντας. Το τελευταίο μου… άριστα ήταν στην πέμπτη χρονιά του δημοτικού».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο, μέλλον του, και την επιθυμία του να κάνει παιδιά σε σχετικά μικρή ηλικία, 26 και ότι θα το κάνει σίγουρα πριν το συμπαίκτη και φίλο του Φέρμιν.

«Ο Πέντρι είναι ο τερματοφύλακάς μου στο ποδοσφαιράκι, ο Οριόλ Ρομέου είναι ο καλύτερος, ήμουν πρώτος, μέχρι να έρθει». Ξυπνάω 15 λεπτά νωρίτερα και πηγαίνω στην προπόνηση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό