24.1 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Ανώτερος και νίκη με 3-1 επί του Γιούχτα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Έδειξε την ανωτερότητά του ο Ολυμπιακός Κ23 στο εντός έδρας ματς με τον Γιούχτα, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και νίκησε με 3-1. Οι «ερυθρόλευκοι» σε καμία περίπτωση δεν άφησαν τον αντίπαλό τους να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο.

Από νωρίς ο Ολυμπιακός άρχισε να απειλεί τον αντίπαλό του, καθώς μόλις στο 3′ ο Κωστούλας έκανε την κάθετη πάσα στον Μπα ο οποίος από πλάγια θέση αριστερά μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ και έδιωξε ο τερματοφύλακας. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 20′, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Κωστούλας πήρε την μπάλα από τον Κεραμίδα και μετά από ατομική ενέργεια δημιούργησε το χώρο που ήθελε έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 στον αγώνα.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 26′ ο Κωστούλας πήρε το πέναλτι από τον Κόλα, μετά από ανατροπή μέσα στην περιοχή και στο 27′ ο Μπα ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έγινε ακόμη πιο κινητικός, ιδιαίτερα από την πλευρά του Μπρίνιτς, ο οποίος στο 49′ βγήκε σε τετ α τετ στ’ αριστερά μετά από πάσα του Μπα, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά, στο 50′, ο Κεϊτά έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε και πήγε ελάχιστα δίπλα από την αντίπαλη εστία σε κόρνερ.

Όμως στο 53′ έγινε και το 3-0 στο ματς για τον Ολυμπιακό. Όταν ο Κωστούλας έβγαλε την μπάλα στον Μπρίνιτς, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τ’ αριστερά και με πλασέ «έγραψε» το 3-0.

Από εκείνο το σημείο οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους, όμως και πάλι είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν ένα ακόμη γκολ. Στο 74′ ο Πολυχρόνης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Μαρίνος στο 75′ εκτέλεσε το πέναλτι όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Γιούχτας το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 81′ με πλασέ του Λώλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή των «ερυθρόλευκων».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Κεραμίδας, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Αργυρίου, Σγουρός, Μουζακίτης (65′ Λιάτσος), Κεϊτά (65′ Μαρίνος), Κωστούλας (57′ Παπακανέλλος), Μπρίνιτς (78′ Τσέλιος), Μπα (78′ Πινακάς).

Γιούχτας (Κ. Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (82′ Κίσσας), Λιποράσε (63′ Κορνιλάκης), Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75′ Βρεττός), Μπουτσάκης (63′ Κωστανάσιος), Μπρους (63′ Τσίρης), Αλεξόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό