17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανόβερο 15-8: Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τους ερυθρόλευκους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός με πλουραλισμό στο σκοράρισμα επικράτησε 15-8 κόντρα στο Ανόβερο και επέστρεψε στις νίκες στο Champions League του πόλο ανδρών.

Ο βασικός στόχος επετεύχθη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε 15-8 κόντρα στο Ανόβερο και επέστρεψε στις νίκες στον όμιλο του Champions League και σφράγισε την παρουσία του στο Final 8 και μαθηματικά.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με 5-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στη δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 6-2.

Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός ανέβασε ξανά στροφές και το μόνο που έμενε να ξεκαθαρίσει ήταν το τελικό σκορ με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 15-8.

Ολυμπιακός – Ανόβερο 15-8

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 1-1, 4-2, 5-4

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς, Δήμου 1, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς

Ανόβερο: Γκέτζ, Τσόρουσιτς, Σίπερ 1, Φρόρεϊχ, Σούτζε 2, Χέλσοφ, Λόζινα 1, Μάτσαν, Κούμπισχ, Γκάνσεν, Μπένιτς 1, Μπάσιτς 3, Μποκ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό