23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αντίο φόρεμα! Η Ελένη Τσολάκη έχει την τέλεια εναλλακτική στα φορέματα των γιορτών

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σύνολο με φούστα και πουκάμισο.

Ξέρω ότι το γιορτινό ντύσιμο είναι ένα πολύ αγαπημένο κεφάλαιο για τα κορίτσια της μόδας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες από εμάς περιμένουμε αυτές τις μέρες για να βγούμε, να πάμε σε λαμπερά parties, οικογενειακά τραπέζια και άλλα events ου γίνονται στην πόλη. Το πρώτο μέρος των φετινών γιορτών έχει δυστυχώς περάσει ήδη, οπότε αφήνοντας πίσω μας και το 2023 προχωράμε για την αλλαγή της χρονιάς και την υποδοχή του νέου έτους. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε άλλο ένα ρεβεγιόν μπροστά μας και άλλες τόσες μέρες, που θα πρέπει να βρούμε ένα outfit σε festive style.

https://www.instagram.com/p/C0_gcJEo3IZ/

H πιο εύκολη και αναμενόμενη επιλογή είναι φυσικά ένα φόρεμα. Με παγιέτες ή χωρίς, σε έντονο χρώμα, με διακοσμήσεις και λεπτομέρειες ή με κάποιο άλλο πολυτελές υλικό όπως είναι το βελούδο, το φόρεμα είναι το key item των ημερών, που βλέπεις σίγουρα παντού.

Photo: Instagram/@elenitsolaki

Μήπως, όμως, βαρέθηκες κάπως τα φορέματα και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι εναλλακτικό; Στην ίδια διάθεση φαίνεται ότι βρίσκεται και η Ελένη Τσολάκη που έκανε το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο look με λάμψη και stylish στοιχεία, χωρίς να επιλέξει φόρεμα. Παρακάτω όλες οι λεπτομέρειες του outfit, για να το αντιγράψεις την εβδομάδα που έρχεται.

Γιορτινό πουλόβερ: Η Ελένη Μενεγάκη το φόρεσε non stop τα Χριστούγεννα

Το σύνολο της Ελένης Τσολάκη με sparkle φούστα.

Η Ελένη Τσολάκη είναι μία αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, που μετά τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, έρχεται να μας πει καλημέρα σε καθημερινή βάση μέσα από τη συχνότητα του Open. Έτσι και εμείς έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τα looks της σε καθημερινή βάση και να παίρνουμε ιδέες και για τα δικά μας γιορτινά σύνολα. Στην τελευταία της μάλιστα εμφάνιση η Ελένη μας έδωσε την τέλεια εναλλακτικά στα sparkle φορέματα.

Sparkle φούστα: Είναι η τέλεια εναλλακτική στα φορέματα του ρεβεγιόν

https://www.instagram.com/p/C1UDoj2oBdi/

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με μία maxi φούστα σε nude απόχρωση, με ψηλή μέση και ίσια γραμμή που κολακεύει πολύ τη σιλουέτα. Η συγκεκριμένη φούστα έχει από πάνω μία elegant διαφάνεια με ασημί λεπτομέρειες, που την κάνουν extra λαμπερή χωρίς να περιλαμβάνεται στο βαρετό trend με τις παγιέτες και τα glitter. Η Ελένη τη συνδύασε έξυπνα με ένα λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση και ένα ζευγάρι μεταλλικά πέδιλα σε 70s, retro style. H τέλεια λύση για σένα που βαρέθηκες τα φορέματα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό