16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αντέχεις να δεις το τεστ αντοχής για το Apple Vision Pro;

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τη διάθεση του Apple Vision Pro να έχει ξεκινήσει από εχτές και επίσημα στις ΗΠΑ, ήταν θέμα χρόνου να δούμε από κάποιον «ημίτρελο» να το υποβάλει σε δοκιμές αντοχής.

Το παρέχει μερικές πραγματικά πολύτιμες πληροφορίες για την γενικότερη ανθεκτικότητα του headset. Το Vision Pro φαίνεται να διαχειρίζεται χωρίς προβλήματα τα μικρά χτυπήματα και τις γρατζουνιές, πέραν φυσικά από ορισμένες γρατζουνιές που εμφανίζονται στο μπροστινό γυαλί χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργικότητα του.

Διαβάστε επίσης

Παρόλα αυτά, οι χρήστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις πτώσεις μιας και ένα από τα ηχεία του Vision Pro υπέστησαν ανεπανόρθωτη βλάβη. Φαίνεται ότι η περιοχή του ιμάντα κεφαλής γύρω από τα ηχεία και τα αυτιά του χρήστη είναι το αδύναμο σημείο του headset, διότι υπάρχει ένας ευαίσθητος μεντεσές κρυμμένος εκεί μέσα.

Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξετε, ωστόσο, είναι ότι η φωτεινή επένδυση δεν είναι συνδεδεμένη με το ακουστικό με ασφαλή τρόπο, αλλά συγκρατείται μόνο από μαγνήτες.Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα πρέπει να πιάνετε και να σηκώνετε το Vision Pro από εκεί, όσο βολικό και αν φαίνεται.

Αφού παρακολουθήσετε το τεστ αντοχής παραπάνω, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε όλα τα promo s που δημοσίευσε η Apple τις τελευταίες ημέρες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό