19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ανατροπή στο κύκλωμα μαστροπείας: «Αθώα η Λορέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανατροπές στην υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων φέρνει η μαρτυρία ενός 17χρονου κοριτσιού. Η νεαρή κοπέλα, που φέρεται να είναι ένα από τα θύματα του κυκλώματος, είπε στους δημοσιογράφους ότι η 31χρονη «Λορέλα» δεν φταίει και ότι άλλοι θα έπρεπε να «είναι μέσα» γι’ αυτή την υπόθεση.

Όπως είπε η 17χρονη, η 31χρονη δεν της είχε γνωρίσει κανέναν πελάτη, αλλά δούλευε στο κλαμπ μαζί της. «Έβλεπα γυναίκες με λεφτά, με ακριβά ρούχα, άρχισα να το κάνω μόνη μου», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ουσιαστικά δηλαδή «αθωώνει» την 31χρονη που φέρεται ως εγκέφαλος και αντίθετα τα ρίχνει όλα στην 25χρονη, που συνελήφθη τη Δευτέρα (15/1) για την ίδια υπόθεση. Επίσης, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της έχει δεχθεί πιέσεις για να «πει την αλήθεια» μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος και τις συλλήψεις που έγιναν.

Έλεγε ψέματα για την ηλικία της στους «πελάτες»

Το ανήλικο θύμα του κυκλώματος μαστροπείας -το οποίο έχει στοιχεία από την δυσώδη υπόθεση του Κολωνού με τη 12χρονη- είπε ότι την ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν την έχει η ίδια επειδή δεν αποκάλυψε στους κατηγορούμενους την πραγματική της ηλικία! Στους «πελάτες» λέει ότι η ίδια τους έλεγε ψέματα, ότι ήταν 20 χρόνων.

Στο μεταξύ, το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν η 31χρονη «Λορέλα» καθώς και δύο ακόμη πρόσωπα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση. Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η απολογία του 33χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ναι μεν έκανε τις πράξεις αλλά δεν ήξερε ότι αυτή η κοπέλα ήταν 17 χρόνων, γιατί του είχε πει πως είναι 20 ετών. Στοιχείο που είπε και η 17χρονη.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως η δική του εντολέας, η 31χρονη, θα αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό