31.8 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Ανατροπή πυροσβεστικού, μετά από καραμπόλα στην Κρήτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας στην χώρα μας, συνέβη μια καραμπόλα τριών αυτοκινήτων έξω από το Τυμπάκι της Κρήτης. Όπως θα δεις στο παρακάτω , ένα κόκκινο Suzuki Swift θέλησε να βγει στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο, αλλά φαίνεται ότι ο οδηγός δεν έλεγξε προσεκτικά και τις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.

Και αυτό γιατί ναι μεν είδε από την αριστερή του πλευρά ότι δεν έρχεται κάποιο αυτοκίνητο, από την αντίθετη κατεύθυνση, όμως, εκείνη την στιγμή ένα πυροσβεστικό όχημα πραγματοποιούσε μια προσπέραση σε ένα μαύρο αυτοκίνητο (BMW X3;). Το αποτέλεσμα ήταν το πυροσβεστικό να χτυπήσει σφοδρά το κόκκινο αυτοκίνητο και μετά το μαύρο όχημα και στη συνέχεια να ανατραπεί έξω από ένα βενζινάδικο, από τις κάμερες ασφαλείας του οποίου προέρχονται τα πλάνα του .

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στον δρόμο Τυμπακίου – Μοιρών, στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκε η οδηγός του ενός οχήματος, η οποία είναι καλά στην υγεία της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό