22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε και ο Ζιρού με Τσέλσι, φεύγει ο Καμπαγέρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πλήρη αντίθεση με τη φημολογία των τελευταίων ημερών, ειδικά στην Ιταλία, ο Ζιρού υπέγραψε γι΄ άλλον ένα χρόνο στην Τσέλσι, όπως είχε γίνει νωρίτερα με τον Τιάγκο Σίλβα, όμως από τους «μπλε» αποτελεί παρελθόν ο τερματοφύλακας Γουΐλι Καμπαγέρο.

Το συμβόλαιο του 34χρονου Γάλλου διεθνή επιθετικού έληγε στο τέλος Ιουνίου και τα σενάρια τον ήθελαν πολύ κοντά στη Μίλαν ως ελεύθερο, όμως τελικά ο Ζιρού αποφάσισε να συνεχίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Ο πολύπειρος σκόρερ έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα… γουρλής για τους «μπλε», στους οποίους μεταγράφηκε από την Άρσεναλ και βοήθησε να κατακτήσουν τρεις μεγάλους τίτλους, ενώ με την Εθνική ομάδα στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου το 2018.

Μάλιστα, με τα συνολικά 32 τέρματα που έχει σημειώσει στο Champions League (τα έξι φέτος) είναι ο πρώτος σκόρερ της Τσέλσι στη διοργάνωση.

Ο Καμπαγέρο από την πλευρά του αποχωρεί μετά από 4 χρόνια (ήρθε το 2017 από τη Μάντσεστερ Σίτι). Σε αυτό το διάστημα ο Αργεντινός μέτρησε 38 εμφανίσεις, 11 απ΄ αυτές στο πρωτάθλημα και μία στον τελικό Κυπέλλου της περασμένης περιόδου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό