18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανακοινώνεται το Σάββατο (26/06) ο Τζαβέλλας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ.

Μετά από τέσσερα χρόνια στο εξωτερικό ο διεθνής αμυντικός… επαναπατρίζεται, αυτή την φορά για λογαριασμό της Ένωσης και θ΄ αποτελέσει το τέταρτο νέο μέλος της μετά τους Στάνκοβιτς, Μήτογλου και Παρρά.

Ο πολύπειρος αριστερός στόπερ θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να καλύψει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την τουρκική Αλάνιασπορ.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στη διαδικασία της ανταλλαγής των τελικών εγγράφων κι αυτό που μένει είναι να λυθεί η συνεργασία του Τζαβέλλα με τους Τούρκους, ώστε να ανακοινωθεί επισήμως από την ΑΕΚ, κάτι που προβλέπεται να γίνει το Σάββατο (26/06).

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία, από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου.

Ο 34χρονος Τζαβέλλας έφυγε για πρώτη φορά με προορισμό το εξωτερικό το 2010 μετά από θητεία στη Δόξα Βύρωνα, την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο.

Έπαιξε διαδοχικά στην ‘Αιντραχτ Φρανκφούρτης (2010-2012) και στη Μονακό (2012/13) πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέγραψε 116 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από το 2013 έως τον Ιανουάριο του 2017.

Από τότε αγωνίζεται στην Αλανιασπόρ την οποία αποχαιρετά μετά από 140 ματς με 7 γκολ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό