20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανακοινώθηκε το Asus ROG Phone 6 Batman Edition

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ολοκαίνουργια σειρά Asus ROG Phone 6D ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, αλλά η Asus αποκάλυψε special εκδόσεις Batman του κανονικού ROG Phone 6 και του νέου Dimensity 9000+ powered 6D μοντέλου με αναμορφώσεις υπερήρωων.

Καταρχάς το κουτί είναι μια πανέμορφη θήκη μεταφοράς Batman με σκληρό περίβλημα με πολλά αξεσουάρ με θέμα τον Batman, όπως μια θήκη Batman Aero, μια καρφίτσα εξαγωγής SIM Batman και έναν προβολέα σήματος LED που σας επιτρέπει να προβάλλετε το διάσημο σήμα νυχτερίδας σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Όσον αφορά στην συσκευή αυτή καθ’ αυτή, έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το κανονικό ROG Phone 6/6D, αλλά με μερικές σχεδιαστικές ανατροπές, συμπεριλαμβανομένου ενός λογότυπου RGB Batman στο πίσω μέρος. Το τηλέφωνο ταιριάζει με την αισθητική του Batman με το Night black χρώμα του. Μάλιστα, η Asus έχει προσθέσει προσαρμοσμένα θέματα Batman, live wallpapers, animations φόρτισης και επιλογές Always-On Display (AOD).

Το Asus ROG Phone 6D Batman Edition (Dimensity 9000+) θα πωλείται για 1.199 € στη μοναδική του επένδυση 12GB RAM και 256G αποθήκευσης σε όλη την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και περιοχές εκτός ΗΠΑ και Καναδά.

Η Asus δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα για την έκδοση ROG Phone 6 Batman με Snapdragon 8+ Gen 1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό