21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε το Αταλάντα – Φιορεντίνα για πρόβλημα υγείας του διευθυντή των «βιόλα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναβλήθηκε για λόγους υγείας του διευθυντή της Φιορεντίνα, η αναμέτρηση της ομάδας με την Αταλάντα που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (17/3) και την 29η αγωνιστική της Serie A. O Διευθυντής τον «βιόλα», σύμφωνα με ιταλικά μέσα ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας κάτι που στον οργανισμό της ομάδας, σεβάστηκαν και αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν την αναμέτρηση κόντρα στην Αταλάντα.

Το παιχνίδι, ήταν κρίσιμης σημασίας μάλιστα, μιας και η Αταλάντα βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την 5η θέση και την Ρόμα, για τα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Φιορεντίνα, από την άλλη «παλεύει» για το καλύτερο δυνατό, όντας 8η στην Serie A, και 4 βαθμούς πίσω από την επερχόμενη αντίπαλό της.

«Ο Τζο Μπαρόνε αρρώστησε βαριά, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται και να διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ορισμένοι παίκτες ήταν παρόντες όταν ο Μπαρόνε άρχισε να μην αισθάνεται καλά και εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, να βγουν να παίξουν, υπό αυτές τις συνθήκες.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες μέρες ήταν η θλιβερή επέτειος από τον θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, το 2018, όταν είχε πεθάνει ενώ κοιμόταν.

Σε ό,τι αφορά στον Μπαρόνε, είναι το δεξί χερί στο προέδρο της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο και βρίσκεται στο πόστο του διευθυντή από τον Νοέμβριο του 2019. Την Τετάρτη γιόρτασε τα 58ο γενέθλιά του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό