18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ανίκανο για ακόμη μια φορά το δήθεν επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέσσερα ερωτήματα για την χθεσινή ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου θέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ανίκανο να προβλέψει και να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης, μιλώντας στο «Κόκκινο 105.5 FM» σχετικά με το χθεσινό μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

«Χιλιάδες πολίτες βίωσαν χθες μια αδιανόητη ταλαιπωρία. Για σχεδόν εννιά ώρες, κάτω από τη ζέστη, σε ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου», είπε και σημείωσε: «υπήρξε μία – όντως – δύσκολη επιχείρηση μετάγγισης του φορτίου ενός βυτιοφόρου και είναι σημαντικό ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ασφάλεια».

«Προκύπτουν όμως τεράστια ερωτήματα γιατί δεν αποφεύχθηκε το μποτιλιάρισμα και αυτή η τεράστια ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες», υπογράμμισε ο Στέργιος Καλπάκης και παρέθεσε 4 ερωτήματα: «Ισχύει ότι, ενώ το ατύχημα έγινε στις 12.30 το μεσημέρι, οι οδηγοί άρχισαν να ενημερώνονται νωρίς το απόγευμα ότι υπάρχει πρόβλημα; Ισχύει ότι η διέλευση από τα διόδια συνεχιζόταν κανονικά χωρίς ενημέρωση και μάλιστα στην αρχή το αντίτιμο καταβαλλόταν κανονικά; Ισχύει ότι λειτουργούσαν τα ΚΤΕΛ από Πελοπόννησο προς Αθήνα και το αντίστροφο, σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Εν τέλει, υπάρχουν σχέδια αποτροπής μιας τέτοιας κατάστασης εγκλωβισμού, σχέδια για εκτροπή της πορείας, για αναστροφή των αυτοκινήτων;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό