16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανάκληση 696 Audi A4, A6, A8, TT και Cabriolet στην Ελλάδα λόγω Takata

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Audi ανακοίνωσε πως προχωρά στην ανάκληση 696 αυτοκινήτων μοντέλων A4, A6, A8, TT και Cabriolet, παραγωγής ετών 2000 και 2001, λόγω των προβληματικών αερόσακων της Takata.
Σύμφωνα με την εταιρία, στα αυτοκίνητα με τιμόνι 3 ακτίνων και αερόσακο οδηγού Takata με γεννήτρια αερίου Nadi ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος κατασκευής, ενδέχεται, λόγω παλαιότητας, να επηρεαστεί η λειτουργία του αερόσακου οδηγού. Σε περίπτωση ενός ατυχήματος, ενδέχεται η προστατευτική ικανότητα του αερόσακου να είναι περιορισμένη, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί o κίνδυνος τραυματισμού.1Σημειώνεται πάντως ότι, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Audi της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνει αντικατάσταση της γεννήτριας αερίου στη μονάδα αερόσακου για τον οδηγό, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Audi στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: [email protected].

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό