17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αμέτρητες «κανονιές» και 6άρα από την Άρσεναλ, φιλί ζωής για Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άρσεναλ… σκόρπισε τη Γουέστ Χαμ και τη «διέλυσε» με 6-0, πανηγυρίζοντας την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της στην Premier League, σε μία εμφάνιση που την γύρισε πίσω στο… 2011! Στο άλλο ματς της βραδιάς (11/02), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ένα τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Άστον Βίλα, επικράτησε με 2-1 χάρις σε «buzzer-beater» του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την είσοδο στην 4άδα.

Η Άρσεναλ παραμένει ισόβαθμη με την Μάντσεστερ Σίτι στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά έχει δώσει ένα παιχνίδι παραπάνω, ενώ παράλληλα είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Στην 5η θέση είναι η Άστον Βίλα και στο +5 πλέον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ είναι 8η με 36 βαθμούς.

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-6Η Άρσεναλ χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά για να στείλει τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ… σπίτι τους, αφού εκείνοι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν άλλο το παιχνίδι. Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, με τον Μπουκάγια Σάκα να κάνει το 2-0 στο 41′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του στο 44′, ενώ ο Λεάντρο Τροσάρ πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στο 45+2′ για το 4-0 των «κανονιέρηδων». Οι παίκτες της Άρσεναλ δεν… κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασαν τον δείχτη του σκορ στο 6-0, χάρις σε γκολ των Σάκα στο 63′ και έναν «κεραυνό» του Ντέκλαν Ράις στο 65′.

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2Η Γιουνάιτεντ το ήθελε και το… πήρε το ματς! Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο παιχνίδι στο 17ο λεπτό με τον Ράσμους Χόιλουντ και είδαν τον Αντρέ Ονάνα να τους κρατά «όρθιους» με μία συγκλονιστική επέμβαση στο 39′. Ο Ντάγκλας Λουίς έφερε το ματς στα ίσα στο 67ο λεπτό και πήγε να χαρίσει στην Άστον Βίλα τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως στο τέλος «μίλησε» ο ΜακΤόμινεϊ.

Από μία εκπληκτική σέντρα του Ντιόγκο Νταλότ, ο Σκωτσέζος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Εμιλιάνο Μαρτίνες για το 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό