17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αλλάζει ο καιρός – Πού θα βρέξει

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τρίτη, νεφώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και λίγες βροχές κατά τόπους από το μεσημέρι και μετά.

Πιο αναλυτικά, αρχικά στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά και βορειοδυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο και προς το βράδυ και την Πελοπόννησο, ενώ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν και λίγες ασθενείς τοπικές βροχές αργά το βράδυ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες στα ηπειρωτικά, και ιδιαίτερα στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά στα βόρεια τμήματά του και τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της, κυρίως στα δυτικά, κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου και θα φτάσει εκεί τους 24 με 25 βαθμούς ενώ στα υπόλοιπα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν, ενώ υπάρχει πιθανότητα αργά το βράδυ να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ από το μεσημέρι στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα το βράδυ να σημειωθούν λίγες ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ και από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι-νοτιοανατολικοί φτάνοντας τοπικά τα 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό