17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αλέξης Χαρίτσης στο «Βήμα»: «Οι ευθύνες αφορούν τον αρμόδιο υπουργό και τον πρωθυπουργό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολιτικό σεισμό προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» σχετικά με τη δημοσιοποίηση μονταρισμένων ηχητικών ντοκουμέντων, τα οποία κυκλοφόρησαν λίγες ώρες μετά την τραγωδία των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα τον χαμό 57 ανθρώπων.

Την αποκάλυψη του «Βήματος» ακολούθησε η πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης στην ολομέλεια της Βουλής την οποία συνυπέγραψαν ΠαΣοΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας. Τελικώς, μετά από μία τριήμερη συζήτηση και την αιφνιδιαστική παραίτηση των υπουργών Παπασταύρου και Μπρατάκου, η πρόταση δυσπιστίας απορρίφθηκε με 159 ψήφους κατά και 141 υπέρ.

Στον απόηχο των αλυσιδωτών αυτών αντιδράσεων που προκάλεσε το δημοσίευμα της περασμένης Κυριακής, ο Αλέξης Χαρίτσης, πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, μιλά στο «Βήμα» και τον Άρη Ραβανό για τις ευθύνες της κυβέρνησης αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών, για τα ολιγοπώλια που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά από τις κυβερνητικές επιλογές, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό