23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αλέξης Κούγιας: Μπαίνει στα διοικητικά ιστορικής ομάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξελίξεις έρχονται για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή καθώς ανακοινώθηκε συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τετάρτη (19/4) για τη συνεργασία Στράτου Ευγενίου, Αλέξη Κούγια και Τομ Παπαδόπουλου!

28
SHARES

Ο Αλέξης Κούγιας ετοιμάζεται να εμπλακεί ξανά με το ποδόσφαιρο, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, καθώς με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε πως θα πραγματοποιηθεί σχετική συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη.

Χαρακτηριστικά, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου για την συνεργασία του Στράτου Ευγενίου, Αλέξη Κούγια και Τομ Παπαδόπουλου, την Τετάρτη(12:00 – 19/4) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Το παρών θα δώσουν πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και επιχειρηματίες από την οικογένεια του Ηρακλή.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί και μέσω Livestreaming».

Από την πλευρά της η «Αυτόνομη Θύρα 10», που αποτελεί τον οπαδικό πυρήνα του Ηρακλή ενημέρωσε για συνέλευση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις:

«Αύριο (σ.σ. Τρίτη 18/4) στις 20:00 καλείται ολόκληρος ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ στο Ιβανώφειο σε συνέλευση με αποκλειστικό θέμα τις διοικητικές εξελίξεις στη ΠΑΕ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό