18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ακούω φωνές…που μου ασκούν αρνητική κριτική

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τη «φωνή» του εσωτερικού της κριτικού.

Το 32χρονο μοντέλο, ηθοποιός και συγγραφέας – που έχει κατηγορηθεί ότι κήρυττε για τον φεμινισμό και την ενδυνάμωση ενώ καμαρώνει το σώμα της σε φωτογραφίσεις μοντέλων και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – λέει ότι παλεύει επίσης με την κριτική από μια σκληρή «εσωτερική φωνή», παραδέχτηκε στο Glamour σε μια ένα βίντεο ερωτήσεων και απαντήσεων όταν της ζητήθηκε να περιγράψει την προσέγγισή της στο «selflove».

«Η σχέση μου με την αγάπη για τον εαυτό μου είναι περίπλοκη. Νομίζω ότι είναι ένα ταξίδι και νομίζω ότι υπάρχει μια εσωτερική φωνή που πρέπει να ενθαρρύνεις συνεχώς με έναν τρόπο, θέλει πολλή δουλειά και δεν έρχεται πάντα», μοιράστηκε το μοντέλο.

ΑΠΕ ΕΡΑ

Όταν ρωτήθηκε πώς εξασκεί την αγάπη του εαυτού της, η μητέρα ενός παιδιού Emily συνέχισε: «Νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερη στο να πιάνω τον εαυτό μου όταν έχω αυτό το είδος αρνητικής φωνής… και να συνειδητοποιώ ότι μιλώ άσχημα για τον εαυτό μου. Νομίζω ότι είναι επίσης κάπως σαν φιλοσοφία. Χρειάζεται να έχετε μια ευρύτερη μακροσκοπική φιλοσοφία γύρω από το να βρείτε χαρά στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε ότι είστε εσείς, και αυτή είναι η μοναδική ζωή που έχετε.

ΑΠΕ ΕΡΑ

«Έτσι, για να συνειδητοποιήσεις αυτό το είδος της απόλαυσης αυτής της ζωής που σου δίνεται σημαίνει ότι πρέπει να σου αρέσει ο εαυτός σου και να είσαι καλός με τον εαυτό σου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό