18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Άρης: Οι ενδεκάδες του «κιτρινόμαυρου» ντέρμπι της Super League

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ – Άρης: Δείτε τις βασικές επιλογές των Ματίας Αλμέιδα και Άκη Μάντζιου για το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία στο 90’ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα σε σχέση με το ντέρμπι «Δικεφάλων» προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, με τους Κάλενς, Γιόνσον, Τσούμπερ και Πόνσε να παίρνουν φανέλα βασικού.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Πόνσε.

? Η ενδεκάδα της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον @ARIS__FC #aekaris #aekfc #aekfcseason2023_2024 #slgr #playoffs pic.twitter.com/TotHKZQnVR

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) April 14, 2024

Αρκετές αλλαγές έχει κάνει κι ο Άκης Μάντζιος σε σχέση με το προηγούμενο ματς, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Ζιλ, Βερστράτε, Παναγίδη, Σαβέριο, Φετφατζίδη, Ανσαριφάρντ.

? Η αρχική μας εντεκάδα για τον αγώνα με την @AEK_FC_OFFICIAL #AEKARIS#ARISFC#StoiximanSuperLeague@Super_League_GR #Playoffs#Matchday5#VamosARIS@novibet pic.twitter.com/JBm2YvVVcO

— ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) April 14, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό