18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αδιανόητο επεισόδιο μεταξύ των δύο εκπομπών on air – «Δεν τη θέλω αυτή τη τηλεόραση, κόντρες και κατιναριό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι έκανε η ρεπόρτερ της «Super Κατερίνα» κατα την ζωντανή σύνδεση της εκπομπής «Πρωινό»

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στον αέρα των πρωινών εκπομπών. Με αφορμή ένα αδιανόητο περιστατικό που συνέβαινε εκείνη την ώρα on air, το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και η «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου… συναντήθηκαν τηλεοπτικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στο «Πρωινό» για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, εμφανίστηκαν οι συγγενείς της και του επιτέθηκαν λεκτικά και με έντονες χειρονομίες. Λίγα λεπτά αργότερα, συνδέθηκε ζωντανά και η «Super Κατερίνα», με την δημοσιογράφο της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου να προσπαθεί να βάλει το κινητό της στο αφτί του Πέτρου Κουσουλού.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα και διέκοψε τη σύνδεση. «Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή. Πάρτε το. Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία. Πάρτε το. Παρακαλώ πολύ πάρτε το. Όλο το ξεφτιλίκι αυτό. Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ. Πάρτε τον, δικό σας. Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες έριδες και κατιναριό. Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου όταν κατάλαβε ότι ο δημοσιογράφος βρισκόταν ήδη σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του ANT1, ζήτησε συγγνώμη καθώς εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε.

«Μιλούσε σε άλλο κανάλι, συμβαίνουν κι αυτά. Ήταν ζωντανή σύνδεση; Δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους, εντάξει. Με συγχωρείτε λίγο παιδιά. Ψυχραιμία και πάνω. Δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους. Συγγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο Λιάγκα και από τον συνάδελφο. Δεν το κατάλαβα ότι ήταν live, συγγνώμη» τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Μπήκαμε σφήνα στο live του άλλου και μη φανώ και αγενής μέσα σε όλα ξανά. Να πούμε όμως και την αλήθεια. Έδινε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό… και ξαφνικά όταν έγινε το ξέσπασμα, πήγαν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Οπότε σεβόμαστε αυτό και ζητάμε συγγνώμη, δεν το γνώριζα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Το sms και η συγγνώμη στον Γιώργο Λιάγκα

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο επικεφαλής της εκπομπής έστειλαν μηνύματα στον Γιώργο Λιάγκα, ζητώντας του συγγνώμη.

«Θέλω να πω κάτι πριν συνεχίσω. Γιατί εγώ στη ζωή μου θέλω να είμαι δίκαιος. Μου έστειλε μήνυμα ο Θέμης Μάλλης με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι, εξαιρετικός δημοσιογράφος. Μου είπε ότι δεν ήξεραν ότι ο Πέτρος Κουσουλός ήταν σε ζωντανή σύνδεση με εμάς. Και μου έστειλε μήνυμα και η Κατερίνα Καινούργιου και μου είπε: “Γιώργο μου, ζήτησα συγγνώμη δημόσια. Δεν καταλάβαμε ότι ο Πέτρος ήταν ζωντανά, σε ευχαριστώ”. Δεκτή η συγγνώμη, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν αναγνωρίζονται… Προχωράμε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό