22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 12χρονο στον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στον Αλμυρό Βόλου όταν 12χρονος μαθητής δέχτηκε επίθεση από τρία αδέσποτα σκυλιά έξω από το σπίτι του την Κυριακή την ώρα που βγήκε να παίξει στην αυλή. Τα σκυλιά τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να του σκίζουν τη φόρμα, με το παιδί σε κατάσταση σοκ να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.

Ο πατέρας του ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε τον γιο του αιμόφυρτό αφού βγήκε έξω από το σπίτι μετά τις φωνές του ανήλικου μαθητή. Μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε, απομάκρυνε τα αγριεμένα σκυλιά, πριν η κατάσταση αποβεί μοιραία. Τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί φέρει αμυχές στα πόδια και το κεφάλι.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις στον taxydromos.gr η μητέρα του, σκέφτεται πλέον να μη βγει από το σπίτι καθώς έχει τρομοκρατηθεί. “Το παιδί μου είναι τρομοκρατημένο και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του μικρού μετέβησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσαν μήνυση κατά του Δήμου Αλμυρού ως υπεύθυνο για την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα αδέσποτα. Έτσι, το περιστατικό κατά του 12χρονου άνοιξε πάλι τη συζήτηση στην τοπική κοινωνία για το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή με τα αδέσποτα σκυλιά και τα κρούσματα επιθέσεων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό