14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αγχωτική νίκη με Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, κατόρθωσε όμως να φτάσει στη νίκη με 3-2 σε αυτή την αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος και ισοβαθμεί εκ νέου στην τρίτη θέση με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την προσεχή Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ομάδα της Βοιωτίας παραμένει στο άγχος της απεμπλοκής από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Ντάντας, μετά από κάθετη πάσα του Κάργα στον Νάρεϊ και ασίστ του τελευταίου στον Πορτογάλο μέσο.

Σχεδόν με τη σέντρα, όμως, ο Λούα Λούα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κοτάρσκι, επιστρατεύτηκε το VAR και ο Διαμαντόπουλος έδειξε πέναλτι, με τον Μουτίνιο να ισοφαρίζει στο 15΄.

Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς η συρτή σέντρα-σουτ του Λούα Λούα σταμάτησε στη ρίζα της δεξιάς δοκού του ΠΑΟΚ.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βήχος έδιωξε άτσαλα μια ακίνδυνη σέντρα κι ο Ντάντας με αριστερό σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1, για να γίνει το 3-1 από τον Κουλιεράκη στο 61΄, μετά από κόρνερ του Νάρεϊ και πρώτη κεφαλιά από τον Κάργα.

Ο Λεβαδειακός όμως όχι μόνο δεν παράτησε το παιχνίδι αλλά στο 66΄ μείωσε σε 3-2, όταν σε σουτ του Τσάπρα η μπάλα χτύπησε στον Κάργα και ξεγέλασε τον Κοτάρσκι.

Στο 77΄ ο Τορό πρόλαβε την έξοδο του Κοτάρσκι αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας, ενώ στο 84΄ ο Γερεμέγεφ πλάσαρε στα χέρια του Κροάτη τερματοφύλακα, για να χάσει το τετ α τετ ο Ολιβέιρα στο 86΄ πλασάροντας άουτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό