23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αγροτικό με… αγωνιστικό αέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Toyota Hilux GR Sport II είναι η δεύτερη εκδοχή του pick-up της ιαπωνικής εταιρίας με σπορτίφ προσανατολισμό.

Αποκλειστικά διαθέσιμο ως μοντέλο με διπλή καμπίνα, το Hilux GR Sport II διαθέτει ανύψωση της ανάρτησης, αυξάνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά, και φαρδύτερα μετατρόχια τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Κινείται σε νέες ελαφριές ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους, ενισχύοντας τις εκτός δρόμου ικανότητές του.

Στις αξιοσημείωτες βελτιώσεις περιλαμβάνονται νέα ενισχυμένα αμορτισέρ για ταχύτερη απόκριση σε ανώμαλα εδάφη, μεγαλύτερα εμπρός δισκόφρενα και δισκόφρενα πίσω, ενώ υπάρχουν αεροδυναμικά βοηθήματα σε όλο το αμάξωμα.

Οπτικά διακριτικό, το GR Sport II διαθέτει μάσκα με πλέγμα, εντυπωσιακές κόκκινες δαγκάνες φρένων και διάφορες σκούρες πινελιές.

Στο εσωτερικό, το κόκκινο και μαύρο θέμα συνεχίζεται, με τα λογότυπα GR στα μπροστινά προσκέφαλα και τις ζώνες ασφαλείας με κόκκινο φινίρισμα.

Η καμπίνα διαθέτει ένα σύστημα infotainment οκτώ ιντσών με ενσωματωμένη πλοήγηση, που υποστηρίζει τόσο ενσύρματο όσο και ασύρματο Apple CarPlay και ενσύρματο Android Auto.

Κάτω από το καπό, το Hilux GR Sport II διατηρεί τον ισχυρό 2,8-λίτρων turbodiesel κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Σε κάποιες επιλεγμένες αγορές, η ισχύς ανεβαίνει στους 224 ίππους ενώ το κιβώτιο είναι αυτόματο εξατάχυτο.

Η διάθεση της ειδικής αυτής έκδοσης θα ξεκινήσει σταδιακά στις ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό