18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αγνώριστος Ολυμπιακός, ήττα – «αποκλεισμός» από τη Μακάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μακάμπι, με την εικόνα του ειδικά αμυντικά να ήταν «αγνώριστη». Οι Πειραιώτες γνώρισαν βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα τους από τους Ισραηλινούς για τους «16» του Conference League και πλέον ψάχνουν… θαύμα στη ρεβάνς, καθώς χρειάζονται νίκη με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά.

Η Μακάμπι είχε κάνει νωρίς το 0-2, ο Ολυμπιακός είχε μειώσει με τον Ελ Κααμπί, ωστόσο η ομάδα του Κιν βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές «σκοτώνοντας» το ευρωπαϊκό όνειρο της ομάδας του Μεντιλίμπαρ. Πρώτη ήττα για τον Ισπανό στον πάγκο της ομάδας.

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πιέσει, ωστόσο η Μακάμπι σε μία… ανυποψίαστη φάση, μετά από «τσαφ» του Έσε, είχε ανοίξει το σκορ στο 5′ με τον Ζαχάβι, ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ.

Οι Ισραηλινοί δεν άργησαν να «χτυπήσουν» ξανά, καθώς αυτή τη φορά με επίθεση από τα δεξιά, ο Πασχαλάκης έβγαλε σουτ του Ντάβιντα, με τον Σαχάρ να υποδέχεται την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και με προβολή να κάνει το 0-2. 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απάντηση στο κακό ξεκίνημά τους, καθώς στο 13′, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά από σέντρα του Κώστα Φορτούνη, πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά, μείωσε σε 1-2 για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, είχε πάρει ώθηση από τη μείωση του σκορ, έδειχνε ότι θέλει την ισοφάριση, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά, μιας και στο 30′, ο Μίλσον έκανε μία τρομερή ενέργεια, άφησε πίσω του τον Ροντινέι και γύρισε την μπάλα στον Ζαχάβι, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματά του για το 1-3. Ένα σκορ που ήταν και πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος 

Ο Ολυμπιακός είχε μπει με επιθετικές διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ελ Κααμπί να έχει τεράστια ευκαιρία στο 52′ για το 2-3. Ο Μαροκινός βγήκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο ο Μισφάτι του είπε «όχι» και κράτησε το σκορ ως είχε.

Η Μακάμπι είχε πιο πολύ στο μυαλό της να μην δεχθεί γκολ και έπαιζε πίσω από τη σέντρα. Στόχος ήταν να βρει ευκαιρία σε κάποια κόντρα επίθεση για ένα ακόμη γκολ, με τους Πειραιώτες να είχαν την κατοχή της μπάλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να κάνουν κάποια μεγάλη ευκαιρία και η Μακάμπι στην πρώτη φάση που της δόθηκε το δικαίωμα να επιτεθεί, έβαλε 4ο γκολ. Ο Πέρετζ πήδηξε μόνος του για κεφαλιά στη μικρή περιοχή και έκανε το 4-1 στο 74′.

Ο Ολυμπιακός είχε μία καλή ευκαιρία με τον Καρβάλιο στο 83′ να μειώσει, ωστόσο το σουτ του Πορτογάλου κατέληξε στο δοκάρι, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι τέλους και τη Μακάμπι να παίρνει τη νίκη με 4-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό