23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Αγκαλιάζει» το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός AKTOR, ξεκαθαρίζει η δεκάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε σε μια υψίστης σημασίας νίκη για βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικούς λόγους, επικρατώντας μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με 97-86 για να ανέβει στο 17-10 και να αποκτήσει ρόλο φαβορί στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Playoffs.

Λεσόρ, Σλούκας και Ναν οδήγησαν λαμπρά στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν, με τους Μήτογλου, Γκριγκόνις και Ερνανγκόμεθ να δίνουν καίριες λύσεις για το πρώτο «πράσινο διπλό» στη Μαδρίτη μετά από 11 χρόνια.

Την αυλαία των σημερινών αγώνων για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, άνοιξε η αναμέτρηση της Άλμπα Βερολίνου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να κάνουν περίπατο στη Γερμανία και να επικρατούν με το ευρύ 71-106, μένοντας σταθερά εντός των θέσεων του Play-in και βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την ουραγό της βαθμολογίας.

Η Βίρτους Μπολόνια έκανε τι καθήκον της υπερασπιζόμενη την έδρα της και κάμπτοντας την αντίσταση της Βαλένθια με 87-74 για να παραμείνει ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο 17-10 και να συνεχίσει την σκληρή μάχη για το πλεονέκτημα της έδρας.

Την ίδια στιγμή, η Παρτιζάν κράτησε και αυτή ανέπαφη την έδρα της, λυγίζοντας την την Αναντολού Εφές με 100-90 για να μείνει ζωντανή στη μάχη της δεκάδας. Οι Τούρκοι έχασαν σημαντικό έδαφος στις ελπίδες που έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό