24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Αβάσιμη η ανακοίνωση της οικογένειας και όχι τα λεγόμενα των άλλων για τον Ατζούν»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Mόνη της τα έλεγε οπότε ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί με δική της υπαιτιότητα», είπε ο πρώην νικητής του Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος και μίλησε για το νέο κύκλο του Survivor, αλλά και στη σχέση ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και την Κατερίνα Δαλάκα και την ανακοίνωση της οικογένειάς της, την οποία θεωρεί άτοπη.

«Νομίζω πως είναι αβάσιμη η ανακοίνωση της οικογένειας και όχι τα λεγόμενα των άλλων. Κατά την ταπεινή μου άποψη. Στην ουσία δεν είπαμε και κάτι, είπαμε ότι έχει μια καλή σχέση με την παραγωγή Αυτό είπαμε. Όλοι οι παίκτες έχουμε καλή σχέση με την παραγωγή Οπότε ας μην πιάνονται από κάτι τέτοιο. Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Εγώ αυτό ξέρω», είπε ο Στάθης Σχίζας και συνέχισε:

«Επιπλέον, εδώ που τα λέμε, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος στη ζωή μου τα λέω λίγο ανοιχτά, όπως τα σκέφτομαι, δεν κρύβομαι και δεν σκέφτομαι πως θα φανεί ή δεν θα φανεί κάτι. Λέω πάντα αλήθειες. Η ίδια η Κατερίνα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν και 40 παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι, μας έλεγε και εντός και εκτός παιχνιδιού για οτιδήποτε κι αν γινόταν “θα πάρω εγώ τον Ατζούν”. Αλήθεια, μόνη της το έλεγε οπότε ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί με δική της υπαιτιότητα.

Η ίδια μας έχει δώσει το δικαίωμα να τα λέμε αυτά και τα ξέρουμε όλοι οι παίκτες, απλά εγώ βγήκα και μίλησα πρώτος και απ’ ότι βλέπω πλέον μιλάνε και άλλοι παίκτες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό