20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ήττα στη Ρόδο για τον Ολυμπιακό Κ23 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός Κ23 να πάρει κάτι από το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής των play outs του πρωταθλήματος της Super League 2 με το Διαγόρα εκτός έδρας, καθώς ηττήθηκε με 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν πως πατούσαν καλύτερα στο ματς από τους γηπεδούχους, ωστόσο ένα γκολ στο τέλος έκανε τη διαφορά.

Στο 15′ ο Διαγόρας είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανιά, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54′ ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και είχε την καλύτερη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Χ. Κωστούλας έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο αργότερα, στο 62′, ο Τσέλιος μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Λαδάς, ενώ στο 75′ ο τερματοφύλακας του Διαγόρα αντέδρασε και πάλι σωστά στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή.

Ο Ολυμπιακός στο 80′ κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Σαπουντζής «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουτσίδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη του κόρνερ και ακύρωσε το γκολ! Και στο 89′ ο Διαγόρας σημείωσε το γκολ της νίκης με σουτ του Λούκιτς έξω από την περιοχή.

Διαγόρας (Ρ. Ντόστανιτς): Λαδάς, Αριάς, Νικόλης (84′ Μανωλάκης), Δημητρίου, Δημόπουλος (84′ Σταματούλλας), Παπατόλιος, Μουντές (60′ Αντεσίνα), Τσιαντούλας, Βολάκης (60′ Μασούρας), Λεσάι (67′ Λούκιτς), Μανιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αργυρίου, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Κεραμίδας, Μουζακίτης, Σγουρός (74′ Σαπουντζής), Χ. Κωστούλας, Μαρίνος (70′ Κατσουλίδης), Τσέλιος (74′ Πινακάς), Μπα (70′ Βλαχομήτρος).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό