21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ήλιος με αραιές νεφώσεις την Παρασκευή

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Παρασκευή, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθούν και το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά τους τμήματα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις αλλά κυρίως βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους θα σημειωθούν λίγες βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους θα σημειωθούν ασθενείς βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις κυρίως όμως νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό