17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Έχω πολλές προσδοκίες για τον Παναθηναϊκό AKTOR το 2024»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε το 2023 με τον καλύτερο τρόπο. Οι «πράσινοι» νίκησαν το Μαρούσι εκτός έδρας και έχουν στην Basket League το απόλυτο με 12/12 ενώ στη Euroleague με 10-7 βρίσκονται στην 4η θέση.

Ο Εργκίν Αταμάν, έκανε το δικό του σχόλιο με τη λήξη του αγώνα και έδωσε τις δικές του ευχές για το 2024. Ο Τούρκος προπονητής, ανέφερε ότι έχει πολλές προσδοκίες από την ομάδα του για το νέο έτος.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Συνεχίζουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα, είμαστε ικανοποιημένοι. Ερχεται μια ακόμα διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα και έπρεπε να κρατήσουμε φρέσκια την ομάδα. Χρησιμοποιήσαμε τους μικρούς Έλληνες παίκτες, κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν, άλλοι όχι και ξεκουράσαμε βασικούς παίκτες. Για το 2024 εύχομαι στον κόσμο υγεία και ευτυχία. Για τον Παναθηναϊκό έχω πολλές προσδοκίες, όμως δε θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Όπως σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, πήραμε σοβαρά το ξεκίνημα του αγώνα. Αρχίσαμε το παιχνίδι με βασικούς παίκτες, ήμασταν επιθετικοί. Βρήκαμε σημαντική διαφορά στην 1η περίοδο και στραφήκαμε στους πιο νέους παίκτες μας. Έτσι, κρατήσαμε λεπτά παικτών που αγωνίζονται για αρκετή ώρα στην Euroleague, λίγο πριν από μια διπλή αγωνιστική στην Ισπανία. Πήραμε ακόμα μία νίκη και κλείσαμε τη χρονιά αήττητοι στην Basket League Φυσικά, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την νίκη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό