18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Έχω κάνει αυξητική στήθους, το έκανα για να αρέσω σε μένα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και τους λόγους που τα τελευταία χρόνια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς μιλήσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube, και μεταξύ άλλων εξηγησε γιατί μπήκε και η ίδια σε αυτή τη διαδικασία στο παρελθόν:  

«Έχω κάνει και εγώ πλαστική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης. Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους», είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρεθηκε στις σχέσεις και συγκεριμένα για τις δεύτερες ευκαιρίες που πολλές φορές καλούμαστε να δώσουμε σε έναν άνθρωπο: «Δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του. Έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια.

Για εμένα σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δυο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνεις τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα», κατέληξε. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό